Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАдвокати Гілейн Максвелл вимагають оприлюднити імена секретних фігурантів у справі

Захист Максвелл більше не бачить причин приховувати деталі справи про торгівлю людьми

Адвокати Гілейн Максвелл, яку визнали винною в секс-торгівлі неповнолітніми, більше не планують приховувати інформацію щодо восьми чоловіків, які фігурують у справі анонімно. Як повідомляє CNN, тепер суд має ухвалити рішення щодо оприлюднення їхніх імен.

У листі до суду адвокати Максвелл стверджують, що більше не бачать сенсу в приховуванні деталей справи. Окрім цього, у кожного з цих невідомих чоловіків є свої адвокати, які зможуть потурбуватися про захист права на приватність своїх клієнтів.

Документи, що містять імена, пов’язані зі справою Вірджинії Джуффре, яка стверджувала, що Епштейн вчинив над нею сексуальне насильство, коли вона була неповнолітньою, і що Максвелл допомагала йому в цьому. У 2017 році справу було вирішено. Наразі Джуффре фігурує у справі щодо звинувачень британського принца Ендрю. У серпні 2021 року Джуффре подала позов, у якому стверджує, що принц Ендрю домагався її, коли їй було 17 років.

«Небажання ганьби та негативу, які можуть виникнути через зв’язок з Епштейном і Максвелл, недостатньо, щоб продовжувати тримати інформацію в секреті. Оосбливо у випадку цієї справи, що представляє великий суспільний інтерес і стосується серйозних звинувачень у секс-торгівлі неповнолітніми», – заявив адвокат Джуффре Зігрід МакКоулі.

МакКоулі додав, що суд уже відхилив подібні аргументи щодо анонімності й має вчинити так само щодо восьми чоловіків, які все ще залишаються анонімними в судових документах. Водночас двоє невідомих фігурантів цієї справи не виступають проти оприлюднення інформації про них.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.