Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБатько Брітні Спірс вимагає в неї 30 мільйонів доларів, щоб покрити свої витрати на адвокатів

Адвокат співачки оприлюднив нову інформацію по справі

Батько Брітні Спірс і його адвокати вимагають від співачки 30 мільйонів доларів, щоб покрити витрати через справу про опікунство Брітні. Про це пише Variety.

Адвокат співачки подав документи у відповідь на прохання Джеймі Спірса, щоб його дочка продовжувала сплачувати його юридичні витрати, незважаючи на те, що вона вже звільнилася від опікунства.

Згідно з новими судовими документами перед ще одним слуханням, Джеймі Спірс використав частину своїх заробітків у ролі опікуна, щоб представити власне реаліті-шоу.

Представники Брітні стверджують, що її батько заплатив собі «щонайменше 6 мільйонів доларів» у ролі опікуна, а також «подав клопотання про виплату гонорару десяткам різних юридичних фірм» на понад 30 мільйонів доларів.

У документах також викладено 13-річний план виплат, який показує, що загалом Джеймі Спірс заробив 6 мільйонів 314 тисяч доларів за весь період опіки. Останньою була виплата в 192 тисячі доларів у 2020 році.

Наприкінці вересня суд у Лос-Анджелесі передав опіку над співачкою від її батька Джеймса менеджерці Джоді Монтгомері. У листопаді суд ухвалив остаточне рішення у справі, тож Брітні здобула свободу й відтоді стала відповідальною за себе. У грудні минулого року стало відомо, що Брітні планує повернутися до музичної й підприємницької діяльності у 2022 році.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.