Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСпівачка Sia розповіла, що мала суїцидальні думки після критики її стрічки «Музика»

Режисерка зіткнулася з негативними відгуками через вибір головної акторки

Співачка й авторка пісень Sia поділилася, що мала суїцидальні думки після негативної реакції на її фільм «Музика». Про це вона розповіла в розмові з комікесою Кеті Гріффін для The New York Times, повідомив NME.

«Музика» – режисерський дебют Sia. Стрічка, яка вийшла минулого року, розповідає про дівчинку з аутизмом, яка переїздить до старшої сестри після смерті матері.

Співачку звинувачували в дискримінації людей з аутизмом через вибір здорової акторки, Медді Зіглер, на роль дівчини з інвалідністю. Пізніше вона визнала, що це була певна дискримінація. Тоді критики навіть запустили онлайн-петицію з метою скасувати прем’єру фільму через «неточну та образливу зраду [аутистичної] спільноти».

У розмові з The New York Times у межах тексту про комікесу Кеті Гріффін і культуру скасування, Sia поділилася: «Я була налаштована на самогубство, у мене був рецидив і я пішла на реабілітацію».

Незважаючи на неоднозначну реакцію глядачів і критиків, минулого року «Музику» номіновали на дві премії «Золотий глобус» як «найкращий мюзикл чи комедія» та за «найкращу жіночу роль» (Кейт Хадсон).

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.