Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниҐвінет Пелтроу випустила свічку «Геть від моєї вагіни» на захист права жінок робити аборти

На честь річниці легалізації абортів у США

Секс-позитивний бренд Ґвінет Пелтроу Goop представив аромасвічку Hands Off My Vagina («Геть від моєї вагіни»). Її випустили на честь 49-ї річниці з прийняття американського закону Ро против Вейда, що захищає свободу вагітної жінки робити аборт. 

Поділившись відео зі свічкою в Instagram, Пелтроу пояснила ідею, яка лежить за новинкою від Goop. «Слово «вагіна» має велику силу. І все ж періодично з’являється потреба сказати «геть» від наших вагін у будь-якому випадку, коли це не вітається. Ваші репродуктивні органи – ваш вибір», – поділилася Пелтроу.

Щодо аромату, Hands Off my Vagina має ноти кокосового молока та дамаської троянди в поєднанні з какао, кипарисом і ваніллю.

На честь річниці легалізації абортів Goop пожертвує 25 доларів від кожної проданої свічки до Американського фонду громадянських свобод, що виступає за репродуктивну свободу для жінок.

Свічка Hands Off my Vagina представлена в лімітованому обсязі. Вона доповнила аромати This Smells Like My Vagina та This Smells Like My Orgasm, які випускав Goop.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.