Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБілі кросівки й інший тон голосу. Герої M&M’s стануть більш інклюзивними

У межах ініціативи на посилення «почуття приналежності людей з усього світу»

Компанія Mars, Incorporated, що займається виробництвом цукерок M&M’s, повідомила про плани зробити своїх героїв більш інклюзивними. Про це пише The Hill.

Зміни проведуть у межах ініціативи, спрямованої на посилення «почуття приналежності для 10 мільйонів людей з усього світу до 2025 року». Зокрема, до плану входить «сучасний мейковер» мультиплікаційних героїв, які називають талісманами M&M’s. Уперше їх представили в 1941 році.

Зелена M&M, яку раніше показували як розкуту героїню в білих чоботах на підборах, тепер носить білі кросівки. «Я думаю, що ми всі виграємо, коли бачимо більше жінок на головних посадах, тому я рада взяти на себе роль подруги, що підтримує, коли вони досягають успіху», – ідеться в слогані зеленої M&M.

Також герої матимуть «оновлений тон голосу, який буде більш інклюзивним, привітним та об’єднувальним, залишаючись вірним фірмовому гумору».

Користувачі соцмереж неоднозначно відреагували на зміни героїв M&M’s. Як зазначає Forbes, у Twitter почали насміхатися й осуджувати ідею. «Я хвилююся, що «більш інклюзивні» M&M’s отримають більше висвітлення, ніж фактичні кліматичні проблеми, які впливають на світове виробництво цукерок», – написала репортерка Карен К. Хо.

«M&M’s – це не тільки вигадка, але й буквально веселка, але вочевидь вони однаково недостатньо різноманітні», – зазначила політична коментаторка Лорен Чен.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.