Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗастосунок для знайомств Snack створив функцію для боротьби з гостингом

З метою «принести основні манери та порядність до застосунків для знайомств»

Застосунок для знайомств Snack представив функцію anti-ghosting, яка визначає користувачів, які ігнорують повідомлення інших.

Як зазначає Dazed, застосунок випустили минулого року. Він доступний для людей від 18 до 35 років і за концепцією схожий на щось між TikTok і Tinder, де користувачі взаємодіють через відео.

Тепер Snack запустив додаткову функцію для боротьби з «гостингом» (з англ. ghost – привид), коли користувач без пояснень і явних причин припиняє спілкування. Застосунок визначатиме користувачів, які займаються гостингом, на них також можна буде подати скаргу. Через це користувачів «знижуватимуть у пріоритетах», тобто їхні профілі не будуть відображатися так часто.

«Багато людей вважають, що чути й говорити «ні» боляче. Буває, що ми не можемо чітко сформулювати, чому хтось нам не подобається. Іноді ми боїмося образити чиїсь почуття або боїмося, що це матиме наслідки. Також це стосується питання безпеки [...] Деякі люди в застосунках для знайомств можуть почати ображати й бути нав’язливими, і важливо, щоб ми могли повідомити про них і припинити всі контакти, щоб переконатися, що це не переросте в переслідування та фізичне насильство», – прокоментувала оновлення психотерапевтка Олівія Джеймс.

У Snack висловили сподівання, що нова функцію для боротьби з гостингом «принесе деякі основні манери та порядність до правил застосунків для знайомств».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.