Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix відтворить бал королеви Шарлотти за мотивами «Бріджертонів»

Придбавши квиток, гості зможуть зануритися в естетику популярного шоу

Netflix разом із Shondaland і Fever організують The Queen's Ball: A Bridgerton Experience – захід з ефектом присутності, який занурить відвідувачів в атмосферу серіалу «Бріджертони». Про це повідомляє TeenVogue.

The Queen's Ball покликаний перенести присутніх у 1813 рік до елітного лондонського району Мейфер. Відвідувачі потраплять до бальної зали з декораціями, що відповідають часам епохи Регентства в Англії. Крім того, на заході будуть актори, одягнені в характерні для цього періоду костюми. Музичні композиції наживо виконуватиме струнний квартет. Відвідувачам радять обрати тематичне вбрання, адже в них з’явиться можливість представити себе королеві Шарлотті, яка є однією з персонажок серіалу.

Під час заходу також розіграють романтичну історію у виконанні двох обраних артистів. Відвідувачі й самі зможуть взяти участь у виставі. Окрім цього, гості отримають шанс поспілкуватися з учасниками касту «Бріджертонів».

На сайті проєкту вказано, що присутні потраплять на «вечір музики й танців, який доповнять акробатичні виступи, імерсивний досвід, приголомшливе танцювальне шоу, смачні коктейлі та багато іншого, і все це супроводжуватиметься саундтреком з «Бріджертонів».

Локації The Queen's Ball: A Bridgerton Experience поки тримають в секреті. Їх оголосять лише перед початком заходу. Перші бали відбудуться наприкінці березня в Лос-Анджелесі, Чикаго та Вашингтоні. Netflix зазначає, що проєкт завітає ще «в десятки міст по всьому світу».

Квитки на захід уже можна придбати онлайн. Початкова вартість квитка – 49 доларів з людини, однак ціна може змінюватися залежно від дати та часу. Захід триватиме близько 90 хвилин.

Другий сезон «Бріджертонів» вийде вже 25 березня. Він розповість про пошуки кохання Ентоні Бріджертона (Джонатан Бейлі).

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.