Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЕван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона у зґвалтуванні під час зйомок кліпу

За сюжетом відео, акторка й музикант мали імітувати секс

Акторка Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в сексуалізованому насильстві, що сталося під час зйомок кліпу на його пісню Heart-Shaped Glasses. Про це Вуд розповіла у своєму документальному фільмі Phoenix Rising, повідомляє The Guardian.

За словами Вуд, перед зйомками Менсон, він же Браян Ворнер, домовився з нею, що вони будуть імітувати секс. Однак «як тільки камери почали знімати, він [Менсон] проник по-справжньому». Акторка наголосила, що ніколи не давала своєї згоди на подібні дії. Вона поділилася, що на знімальному майданчику її також напоїли абсентом.

«Я на це не погоджувалася. Це був повний хаос. Я не відчувала себе в безпеці, про мене ніхто не подбав. Це був справді травмувальний досвід зйомок відео, я не знала, як захистити себе чи сказати ні. Я почувалася огидно, ніби зробила щось ганебне. Команді було ніяково, ніхто не знав, що робити. Мене змусили до комерційного сексу під хибним приводом. По суті мене зґвалтували на камеру», – сказала Вуд.

Акторка розповіла, що Менсон дав їй «чіткі інструкції», як вона мала розповідати про зйомки журналістам. «Я мала розповісти людям, що ми чудово й романтично провели час, але нічого з цього не було правдою [...] Та я боялася зробити щось, що могло б засмутити Браяна. Відео було лише початком насильства, яке продовжувало загострюватися протягом стосунків», – поділилася постраждала.

Справу щодо Менсона відкрили ще в лютому 2021 року. Раніше його колишня помічниця Ешлі Уолтерс подала позов до суду, у якому звинуватила музиканта в 6 злочинах, серед яких сексуальне насильство, домагання та навмисне заподіяння емоційних переживань. Після заяв Вуд ще 5 жінок, зокрема акторка Есме Б’янко, висунули схожі звинувачення.

У листопаді Rolling Stone опублікував звіт щодо дослідження, яке тривало 9 місяців. За його результатами, Менсон замикав жінок у звуконепроникній кімнаті у квартирі в Лос-Анджелесі з метою психологічних тортур, яку також називав «кімнатою для поганих дівчат».

Менсон заперечує всі звинувачення Вуд та інших жінок, стверджуючи, що вони «цинічно та нечесно прагнули монетизувати й використовувати рух #MeToo», розпочавши «скоординовану атаку проти нього».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.