Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСідні Свіні поділилася, що не погодилася на деякі оголені сцени в «Ейфорії»

Акторка звернула увагу на стигматизацію жінок, які знімаються оголені

Акторка Сідні Свіні поділилася, що просила творця «Ейфорії» Сема Левінсона вирізати деякі зі своїх оголених сцен із 2 сезону серіалу. У розмові з The Independent Свіні також звернула увагу на стигматизацію акторок, які погоджуються зніматися оголеними.

Акторка, відома за роллю Кессі в «Ейфорії», розповіла, що на початку Левінсон написав набагато більше оголених сцен для її персонажки в 2 сезоні. Та коли Свіні зауважила, що не вважає деякі з них потрібними, він повністю погодився.

«Сем дивовижний. Були моменти, коли Кессі мала бути топлес, і я казала Сему: «Я не думаю, що це потрібно». Він відповідав: «Добре, тоді нам це не потрібно». Я ніколи не відчувала, що Сем наштовхнув мене на це або намагався включити оголену сцену. Коли я не хотіла цього робити, він не змушував», – поділилася акторка.

За словами Сідні, у своїх минулих проєктах вона незавжди почувалася безпечно на знімальних майдачниках, однак це зробило її більш свідомою. «У мене був досвід, коли я хотіла повернутися додому й очистити себе повністю, тому що огидно почувалася. Я не відчувала себе комфортно з колегою чи з командою та просто не відчувала, що моя персонажка мала це робити. Це зробило мене ще більш самосвідомою. Тоді я не відчувала, що можу щось сказати».

В інтерв’ю акторка також поділилася, що її розчаровує, що деякі глядачі передусім звертають увагу на її оголені сцени, аніж акторську гру. Вона зазначила, що помітила нерівність у тому, як суспільство реагує на акторів та акторок, які роздягаються під час зйомок.

«Я дуже пишаюся своєю роботою в «Ейфорії». Я вважаю, що чудово зіграла. Але ніхто про це не говорить, тому що я роздяглася. Я знялася в «Білому лотосі», і раптом критики звернули увагу. [...] Коли хлопець знімається в секс-сцені або показує своє тіло, він однаково отримує нагороди та похвалу. Але в момент, коли це робить дівчина, усе зовсім по-іншому», – поділилася акторка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.