Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКанабіс може посилювати сексуальне збудження та оргазми – дослідження

Медики провели опитування серед людей від 18 до 30 років

Марихуана здатна підвищувати сексуальне збудження та посилювати оргазми в молодих людей. Результат дослідження іспанських медиків з Університету Альмерії опублікували в журналі Healthcare.

Автори дослідження провели опитування серед 274 осіб із Альмерії у віці від 18 до 30 років. Усього в ньому взяли участь 185 чоловіків і 89 жінок. Добровольці пройшли тести зі зловживання алкоголем і канабісом, а також заповнили анкету, де мали оцінити, як різні речовини впливають на шкалу їхнього бажання, збудження й оргазму.

У результаті учасники, які частіше повідомляли про вживання марихуани, мали вищі показники бажання, збудження та сили оргазму. Тобто люди, які активно вживають канабіс, оцінюють ступінь власного збудження та силу оргазму вище, ніж ті, хто не робить цього. Водночас в обох випадках люди мали однаковий ступінь бажання.

Дослідники не виявили великої різниці у випадку людей, які вживають або не вживають алкоголь. Водночас учасники, які вживали міцний алкоголь, повідомляли про більше сексуальне задоволення, ніж ті, хто не пив. В учасників, які страждали від алкогольної залежності, ці показники були нижчі.

Наразі зарано робити масштабні висновки щодо результатів дослідження через невелику кількість реципієнтів. Медики нагадали, що зловживання алкоголем і канабісом може призводити до ризикованої сексуальної поведінки та проблем зі здоров’ям, а також наголосили на важливості розвитку секс-освіти. «Сексуальна освіта для молодшого населення повинна включати стратегії, які допоможуть зменшити тривогу і сором під час статевих зв’язків», – зауважили дослідники.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.