Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Китаї матір 8 дітей випадково знайшли з ланцюгом на шиї. Місцеві вимагають розслідування

Жінку знайшов блогер, який показує життя малозабезпечених людей

Жителі Китаю вимагають розслідування після того, як користувач соцмережі Douyin опублікував відео з жінкою, яку замкнули в сільській хатині з ланцюгом на шиї. Про це пише BBC.

Історія стала вірусною після того, як відеоблогер, який показує умови життя малозабезпечених людей, зняв на відео одну з жительок під час відвідування округу Сюйчжоу. На відео показано, як відеоблогер розмовляє з дітьми, які розповідають, що їхній матері щодня приносять їжу. Потім автор відео підійшов до маленької хатини без дверей поруч із будинком, де побачив жінку із залізним ланцюгом на шиї. Блогер приніс жінці теплі речі і поставив декілька запитань, однак їй було важко відповісти. Відео стало вірусним серед користувачів мережі.

Контент ролику породив обговорення проблеми торгівлі людей, а також зловживання жінками та їхніх обмежених прав у сільській місцевості Китаю. Також люди поставили під сумнів обставини, за яких жінка народила вісьмох дітей, враховуючи суворі обмеження в плануванні сім’ї в Китаї.

Згодом влада оприлюднила заяву, в якій відкинула припущення про викрадення. Вони впізнали жінку як пані Ян і сказали, що вона вийшла заміж за свого чоловіка, ідентифікованого як пан Донг, у 1998 році, і що пані Ян має діагноз психічного захворювання.

Чиновники заявили, що наразі проводять розслідування щодо чоловіка постраждалої. Жінка знаходиться під наглядом, їхніх дітей поки передали до державної опіки. «Пана Донга підозрюють у порушенні закону. Органи громадської безпеки почали розслідування», – ідеться у повідомленні.

Користувачі мережі вимагають від місцевої влади взяти на себе більшу відповідальність і взяти до уваги, у якому стані знаходилася жінка, коли її знайшли.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.