Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВупі Голдберг тимчасово відсторонили від роботи ведучою через заяви про Голокост

Рішення ухвалили спільно з керівництвом Disney, яким належить канал

Канал ABC News відсторонив Вупі Голдберг від роботи ведучою ток-шоу The View на два тижні. Рішення стосується попередніх заяв Голдберг: під час ефіру акторка заявила, що Голокост «не пов’язаний із расою». Про це пише The Guardian.

Раніше Голдберг узяла участь в обговоренні заборони в школі штату Теннессі роману-коміксу «Маус», у якому євреїв, що рятуються від Голокосту, зобразили у вигляді мишей, а нацистів – у вигляді котів. «Насамперед це твір про Голокост, про вбивство шести мільйонів людей, це не збентежило вас? Давайте будемо чесні, Голокост – це не про расу. Ні, не в расі річ. Це про нелюдяність людини щодо іншої людини», – сказала тоді акторка.

Після виходу ефіру Голдберг звинуватили в дезінформації, слова акторки критикували історики й активісти. Згодом Голдберг вибачилася за свої висловлювання, однак канал вирішив тимчасово відсторонити її від роботи.

«Я негайно відсторонюю Вупі Голдберг на два тижні за її неправильні й образливі коментарі. Незважаючи на те, що Вупі вибачилася, я попросив її виділити час, щоб подумати та дізнатися про вплив її коментарів. Уся організація ABC News солідарна з нашими єврейськими колегами, друзями, родиною та громадами», – ідеться в заяві президента ABC News Кіма Годвіна.

Як повідомляє Variety, рішення про призупинення роботи Голдберг ухвалили після консультації з вищим керівництвом Disney, яким належить ABC News.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.