Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрезидент CNN звільнився через таємні стосунки зі співробітницею

Про зв’язок дізналися під час розслідування роботи ведучого CNN Кріса Куомо

Президент CNN та один із найвідоміших американських медіакерівників Джефф Цукер пішов у відставку через таємні романтичні стосунки зі співробітницею. Про це пише BBC.

У заяві до колег Цукер зазначив, що «був неправий», не повідомивши про стосунки, як це вимагається. Зв’язок розкрили під час розслідування роботи звільненого ведучого CNN Кріса Куомо – брата колишнього губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо, якого звинуватили в сексуальних домаганнях.

«Мене запитали про стосунки за взаємною згодою з моєю найближчою колегою, з якою я працював понад 20 років. Я визнав, що за останні роки ці стосунки розвивалися. Я повинен був розкрити, коли вони почалися, але не зробив цього. Я припустився помилки. Через це сьогодні я йду у відставку», – заявив Цукер.

У CNN повідомили, що йдеться про колегу Цукера Елісон Голласт – виконавчу віцепрезидентку та директорку з маркетингу CNN. Відомо, що вона продовжить роботу на телеканалі.

«Ми з Джеффом були близькими друзями та професійними партнерами понад 20 років. Наші стосунки змінилися під час пандемії. Я шкодую, що ми не розкрили їх у потрібний момент», – поділилася Голласт.

Як повідомляє The NY Post, співробітники CNN «розлючені», що Голласт залишилася працювати на каналі, оскільки виконавча віцпрезидентка «роками брехала про стосунки».

Цукер приєднався до CNN у 2013 році. Під його керівництвом CNN побив рекорди за кількістю глядачів у 2020 році, а також в січні 2021 року.

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.