Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАвтор «І просто так…» розповів, якою мала бути сюжетна лінія Стенфорда Блетча

Сценарій змінили після смерті актора у вересні 2021 року

Шоуранер «Секс і місто» Майкл Патрік Кінг поділився, що мало статися зі Стенфордом Блетчем в «І просто так…» до смерті актора Віллі Гарсона, який виконував його роль. Про це пише IndieWire.

Віллі Гарсон, який зіграв Стенфорда у 6 сезонах і 2 фільмах «Секс і місто», помер 21 вересня 2021 року після боротьби з раком підшлункової залози.

За словами Кінга, Гарсон мав зіграти одну з головних ролей «І просто так…». «Він був в усіх 10 епізодах. Перш ніж я дізнався, що Віллі хворий і не зможе завершити зйомки, у Стенфорда мала бути криза середнього віку», – поділився Кінг.

Щодо початкового сюжету, Стенфорд мав зрозуміти, що його робота менеджера не є «справжньою кар’єрою». За словами Кінга, Стенфорд також мав розлучитися з Ентоні (Маріо Кантоне). «Тоді ми б залишили їх обох, а всі відчували б полегшення, що вони розлучилися, бо це не було приємно ні для кого. Але була серія справді веселих, кокетливих сцен із Керрі, які мені сподобалися. Це давня дуже специфічна хімія, яку мають Керрі та Стенфорд, яка повністю заснована на унікальності історії Віллі та Сари Джесіки Паркер», – сказав Кінг.

Зрештою за сюжетом «І просто так…» Стенфорд переїхав до Токіо, щоб працювати з TikTok-інфлуенсеркою, залишивши Керрі та свого чоловіка Ентоні.

За совами Кінга, він обрав «заношений» варіант сюжету, адже розумів, що глядачі зрозуміють таке рішення. «Я знав, що публіка ніколи не буде зацікавлена в цьому, тому що вони знали, що він ніколи не повернеться. Це найбільш заношений сюжет, який я коли-небудь писав, щоб уникнути маневрування, тому що це було так сумно», – поділився Кінг.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.