Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПен Шуай знову заперечила звинувачення ексвіцепрем’єра Китаю в домаганнях

Тенісистка дала перше інтерв’ю західним ЗМІ з початку справи

Китайська тенісистка Пен Шуай вдруге заперечила звинувачення ексвіцепрем’єра Китаю Чжана Ґаолі в сексуальному насильстві. Про це спортсменка розповіла у своєму першому інтерв’ю західним ЗМІ, повідомляє BBC.

Під час зимової Олімпіади в Пекіні з Шуай поговорила французька газета L'Equipe. Інтерв’ю провели з дозволу Олімпійського комітету Китаю, представник якого також був присутній на зустрічі.

Під час розмови Пен заперечила свої попередні звинувачення та подякувала за підтримку: «Я хотіла б знати, до чого такі занепокоєння? [...] Я ніколи не говорила, що хтось домагався мене сексуально», – заявила Шуай.

Тенісистка додала, що ніколи не «зникала»: після звинувачень із нею нібито зв’язалося настільки багато людей, що було неможливо відповісти всім.

«Цей пост викликав величезне непорозуміння з боку зовнішнього світу. Я сподіваюся, що сенс цього допису більше не буде спотворюватися. І я також сподіваюся, що це не додасть більше ажіотажу», – сказала Шуай.

Під час інтерв'ю Пен зауважила, що навряд чи ще повернеться до професійного тенісу. «Враховуючи мій вік, мої численні операції та пандемію, яка змусила мене надовго зупинитися, я вважаю, що повернути свій фізичний рівень буде дуже важко», – розповіла вона.

Нагадаємо: у листопаді китайська тенісистка та колишня перша ракетка в парному рейтингу Пен Шуай звинуватила в сексуальному насильстві ексвіцепрем’єра Китаю Чжана Ґаолі. Про це спортсменка розповіла на сторінці в соцмережі Weibo. Незабаром допис видалили, і Шуай перестала виходити на зв’язок. У грудні тенісистка заявила, що не була під наглядом і не робила заяв проти власної волі. Шуай додала, що раніше щодо її слів «виникло непорозуміння».

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.