Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСара Рамірез відреагували на критику персонажа Че Діаз в «І просто так…»

Сара Рамірез відреагували на критику персонажа Че Діаз в «І просто так…»

Сара Рамірез, які зіграли небінарну персону Че Діаз у серіалі «І просто так…», відповіли на критику глядачів у новому інтерв’ю The New York Times.

За словами Рамірез, які також ідентифікують себе як небінарна персона й використовують займенники вони / їх, вони знають, що глядачам чи не найменше сподобався персонаж Че. «Я знаю про хейт, який існує в інтернеті, але я маю захищати своє психічне здоров’я та свою майстерність. Я дійсно пишаюся репрезентативністю, яку ми створили. Ми створили персонажа, які є людиною, недосконалою, із комплексами, які тут не для того, щоб подобатися, які тут не для схвалення. Вони тут, щоб бути собою», – сказали Рамірез.

Рамірез додали, що вони не мали контролю над тим, як були зображені Че Діаз, і що вони не дуже ототожнювали себе з персонажем. «Я уявляю, що Че мали б щось дуже дотепне й безглузде як спростування; щось, що зрештою нагадує всім, що вони люди; щось із долею самоприниження, тому що я думаю, що вони знають про свій нарцисизм. І, можливо, просто невелике нагадування про те, що ніхто не ідеальний», – сказали Рамірез.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.