Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTinder заблокував акаунт афериста, про якого Netflix зняв документальний фільм

На момент виходу стрічки Шимон Хают досі користувався застосунком для знайомств

Tinder заблокував акаунт афериста Шимона Хаюта, який викрав у різних жінок 10 мільйонів доларів та уникнув покарання. Про це пише Hypebae.

2 лютого на Netflix вийшов документальний фільм The Tinder Swindler («Аферист із Tinder»). У ньому розкривають історію Хаюта, який, представляючись сином великого діамантового магната, виманював гроші в жінок.

Хают використовував різні псевдоніми, як-от Саймон Левієв, демонстрував свій екстравагантний спосіб життя, дарував дорогі подарунки, а потім інсценував напад на себе та просив гроші на допомогу.

У фільмі вказали, що акаунт Хаюта в Tinder досі активний, проте через кілька днів після виходу фільму сервіс заблокував обліковий запис.

Як зазначає Variety, 4 лютого Левієв розповів у сторіз свого Instagram, що готується розповісти свою версію подій, проте пізніше його акаунт, на який було підписано понад 200 тисяч користувачів, став недоступний.

«Ми провели внутрішнє розслідування й можемо підтвердити, що Саймон Левієв більше не активний у Tinder під жодним зі своїх відомих псевдонімів», – ідеться в заяві, опублікованій для Variety.

У 2019 році Шимон Хают провів п’ять місяців із 15-місячного терміну ув’язнення в ізраїльській в’язниці.

Читайте матеріал Wonderzine Україна з порадами про те, як спілкуватися в застосунках для знайомств, аби зберегти особисті кордони та що може стати маркером потенційної загрози.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.