Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗендея відповіла на звинувачення в пропаганді наркотиків в «Ейфорії»

У серіалі героїня акторки бореться з наркотичною залежністю

Зендея відреагувала на звинувачення в «прославленні» наркотиків у драмі «Ейфорія». Однією з основних сюжетних ліній серіалу від HBO є боротьба її героїні Ру з наркотичною залежністю.

Раніше організація D.A.R.E. з навчання проти зловживання наркотиками опублікувала заяву, що «Ейфорія» «помилково прославляє та відображає» старшокласників, які вживають наркотики, що призводить до «залежності, випадкового сексу, насильства й інших руйнівних форм поведінки, які є широко поширеними в сучасному світі».

Акторка відповіла на критику шоу в розмові з Entertainment Weekly: «Наше шоу жодному разі не є моральною казкою, щоб навчити людей, як жити своїм життям або що вони повинні робити. У будь-якому разі відчуття, що стоїть за «Ейфорією» або що ми завжди намагалися зробити з ним, це допомогти людям відчувати себе трохи менш самотніми у своєму досвіді та своєму болі. І, можливо, відчути, що вони не єдині, хто має з цим справу», – сказала акторка.

Зендея додала, що боротьба Ру із залежністю допоможе сформувати її характер у майбутньому. Також акторка зауважила, що насправді історія її персонажки є знайомою та важливою для деяких шанувальників шоу, тож вона сподівається, що розвиток Ру подарує глядачам надію.

«Для неї [Ру] дуже важливо, щоб у кінці тунелю було світло, тому що я думаю, що всередині вона має так багато краси. Побачить вона це чи ні, це її особиста справа [...] До мене зверталися так багато людей різного віку та з усіх сфер життя, які проводили паралелі. Стільки паралелей з Ру та її історією, і в чомусь я можу це розуміти, а в чомусь – ні, а для нас це дуже важливо», – поділилася Зендея.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.