Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниTinder зрівняє вартість підписки після звинувачень у дискримінації

Раніше сервіс звинуватили у вищих тарифах для людей старше 30 років

Tinder скасує поділ за вартістю преміумпідписки залежно від віку через звинувачення в дискримінації. Наразі ця підписка дорожча для людей старше 30 років, та після нововведень ціна буде однаковою для всіх користувачів.

У своїй заяві компанія зазначає, що для визначення цін враховують лише вік і країну користувача. Наразі такий поділ скасували в США, Австралії та Великій Британії, у другому кварталі 2022 року поділ за віком усунуть по всьому світу.

У заяві пишуть, що Tinder надавав знижку молодим людям, щоб «зробити його доступним для тих, хто навчається в школі або перебуває лише на початку своєї кар’єри». «Користувачі у віці 28 років і молодше купували підписку зі знижкою, натомість люди з Індії бачили ціни, відмінні від цін у США. Сексуальна орієнтація, гендер, раса, релігія чи будь-яка демографічна характеристика ніколи не впливали й не визначали ціноутворення в Tinder. Найголовніше, що цього ніколи не буде», – заявили в Tinder.

Звинувачення в бік Tinder з’явилися на початку 2022 року. Тоді під час розслідування компанія Which? з’ясувала, що платні послуги сервісу дорожчі для представників ЛГБТ та користувачів, старших за 30 років. Наприклад, річна підписка для людей від 30 до 49 років коштувала на 48% більше, ніж для молодших користувачів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.