Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Фінляндії правозахисники запустили кампанію проти жіночого обрізання

До Міжнародного дня нульової толерантності до каліцтва жіночих геніталій

Креативна агенція TBWA/Helsinki та організація World Vision Finland, яка захищає потреби та права дітей у країнах, що розвиваються, представили кампанію проти практики жіночого обрізання. Про це пише Bazilik Media з посиланням на MarComm News.

Кампанію запустили до Міжнародного дня нульової толерантності до каліцтва жіночих геніталій (КЖГ). За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, на міжнародному рівні така практика є порушенням прав жінок. Незважаючи на це, у всьому світі одна дівчина піддається КЖГ що 10 секунд, а співробітники World Vision у Кенії та Сомалі повідомляють про значне зростання кількості постраждалих.

«Пандемія із зростанням рівня бідності, закриттям шкіл і карантином ставить дівчат під високий ризик КЖГ. Цією кампанією ми хотіли підкреслити необхідність порушити мовчання. Крім того, ми хотіли залучити підтримку, щоб продовжувати боротися з цим порушенням прав людини», – пояснює Ханнеле Пулліайнен, менеджерка із маркетингу компанії World Vision Finland.

У межах кампанії організації створили зображення за участі постраждалих від КЖГ. «Ми хотіли створити шанобливу, але потужну кампанію, щоб допомогти припинити крайнє порушення прав людини. Ця гостра проблема вимагає такого втілення, яке зупиняє людей на їхньому шляху. Рот, приглушений зашиванням, є жорстоким нагадуванням про те, як важливо для людей у всьому світі виступати проти КЖГ», – поділилася Лаура Пайккарі, креативна директорка TBWA\Helsinki.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.