Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБатьківщину-Матір прикрасили ЛГБТ-прапором

#Матизрозумієтапідтримає

У Києві пам’ятник Батьківщина-Мати, який розташований на території Національного музею історії України у Другій світовій війні, прикрасили ЛГБТ-прапором. Про це повідомляється на Instagram-сторінці громадської організації KyivPride.

Прапор повісили 21 червня в межах КиївПрайду-2020, який цього року через карантин відбувався онлайн. «Батьківщина-Мати за рівність для всіх! Великий ЛГБТ+ прапор сьогодні майорить над усім Києвом», – ідеться в підписі.

Також дрон із прапором літав центральними вулицями Києва та облетів визначні пам’ятки столиці. До Національного дня союзника та союзниці ЛГБТ+ провели прямий ефір, де зібралися й розповіли про свою мотивацію люди, які підтримують спільноту.

Крім того, на Facebook-сторінці KyivPride повідомляється, що ПриватБанк запустив веселкові картки, щоб підтримати Прайд. Тепер у налаштуваннях Приват24 можна буде обрати ЛГБТ-френдлі дизайн до власної картки.

«Ми робимо наші голоси гучнішими й святкуємо ПрайдМісяць разом із тисячами союзників і союзниць на центральних вулицях Києва, хоч і віртуально у цьому році», – сказала директорка ГО «КиївПрайд» Руслана Панухник.

Обкладинка: KyivPride

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.