Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКаньє Вест сказав, що Біллі Айліш образила Тревіса Скотта, коли допомогла фанату на концерті

Репер порівняв учинок співачки з трагедією Astroworld

Каньє Вест звернувся до Біллі Айліш, щоб вона вибачилася перед Тревісом Скоттом після того, як допомогла фанату, якому було важко дихати серед натовпу на концерті. Про це пише Variety.

Вест опублікувала скриншот із заголовком новини «Біллі Айліш дискредитувала Тревіса Скотта на її концерті після того, як зупинила шоу, щоб дати своєму фанату інгалятор! «Я чекаю, щоб з людьми все буде добре, перш ніж продовжувати».

Репер додав підпис до знімку: «Як так, Біллі, ми ж тебе любимо. Попроси вибачення в Трева та сімей загиблих. Ніхто не хотів, щоб це сталося. Трев не мав жодного уявлення про те, що відбувалося, коли він був на сцені. І йому було дуже боляче від того, що сталося. Трев буде зі мною на Коачеллі, але тепер мені потрібно, щоб Біллі вибачилася перед моїм виступом».

Через пару годин після публікації Айліш відповіла в коментарях: «Я ніколи нічого не говорила про Тревіса. Просто допомагала фанату».

Під час свого концерту 5 лютого на State Farm Arena в Атланті Айліш призупинила шоу, коли побачила серед натовпу людину, якій було важко дихати. Співачка попросила у своєї команди інгалятор і намагался впевнитися, що все гаразд.

Фестиваль Astroworld відбувся у листопаді минулого року. Тоді під час виступу Тревіса Скотта маса людей намагалася підійти ближче до сцени. Унаслідок сильної тисняви постраждали 300 відвідувачів, 8 людей загинули на місці, ще двоє померли в лікарні. Причиною трагедії називають недбалість і прорахунки організаторів.

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.