Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Нас учили ненавидіти своє тіло». Емма Томпсон розповіла про труднощі зйомок оголеною

Акторка висловилася щодо недосяжних стандартів краси

Лауреатка «Оскара» Емма Томпсон розповіла про невпевненість, із якою стикається під час зйомок оголеною. Акторка поділилася своїми думками щодо недосяжних стандартів краси в інтерв’ю Variety.

У своїй новій стрічці «Удачі тобі, Лео Гранде» Томпсон повністю роздягається та розглядає себе в дзеркалі. Акторка розповіла, що мала труднощі з цією сценою, оскільки фільми не так часто зображують неідеальні оголені тіла.

«Напевно, найважче, що мені коли-небудь доводилося робити, – це спокійно стояти й дивитися на своє тіло, без оцінюванювання. Попросіть будь-яку жінку зробити це, я б’юся об заклад, у 9,9 з 10 випадків вони не зможуть цього зробити. А робити це на камеру? Забудьте про це. Ми звикли не любити своє тіло. Нас учили ненавидіти своє тіло з самого початку, тому що воно не відповідає неможливим і насправді жорстоким ідеалам, які нам пропонують», – сказала Томпсон.

Акторка додала, що, коли глядачі називають її «сміливою» через те, що вона знялася оголеною, це показує «неможливі» стандарти до образу ідеального тіла.

«Насправді вони мають на увазі: Емма Томпсон така смілива, щоб показати своє 62-річне тіло [...] Ми не звикли бачити тіла, над якими не працювали до тієї міри, щоб вони стали прийнятними в крихітних вузьких межах досконалого тіла, яке нам просували, щоб бажати, приймати й отримувати. Але це дійсно було дуже сміливо з моєї сторони», – поділилася Томпсон.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.