Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВупі Голдберг повернулася до роботи ведучої після заяв про Голокост

Раніше акторку відсторонили від роботи через обурення глядачів

Вупі Голдберг повернулася до роботи ведучої програми The View після того, як її відсторонили на 2 тижні через коментарі про Голокост. Про це пише Deadline.

На початку місяця під час ефіру Голдберг узяла участь в обговоренні заборони в школі штату Теннессі роману-коміксу «Маус», у якому євреїв, що рятуються від Голокосту, зобразили у вигляді мишей, а нацистів – у вигляді котів. «Насамперед це твір про Голокост, про вбивство шести мільйонів людей, це не збентежило вас? Давайте будемо чесні, Голокост – це не про расу. Ні, не в расі річ. Це про нелюдяність людини щодо іншої людини», – сказала тоді акторка. Після шквалу критики Голдберг вибачилася перед тими, кого образили її слова. Президент ABC News Кім Годвін назвав її коментарі «неправильними й образливими» та тимчасово відсторонив від роботи.

«Ми будемо продовжувати вести важкі розмови. Частково тому, що це те, для чого нас найняли. І це незавжди гарно, як я вже сказала, і незавжди так, як хотіли б почути інші люди. Але сидіти за цим столом і мати можливість вести ці розмови – це честь, адже вони важливі. Вони важливі для нас як для нації та як для людей», – сказала Голдберг на своєму першому ефірі після відсторонення.

Акторка також згадала інцидент на «Пізньому шоу» зі Стівеном Кольбером. «Як темношкіра, я бачу расу по-іншому. Тому я сказала, що вважаю, що Голокост – це не про расу. І люди дуже розлютилися, вони досі злі. Я отримую листи, сповнені гніву. Але подумала, що це була важлива дискусія, тому що як темношкіра вважаю расу чимось, що я бачу. Тож я бачу вас і знаю, якої ви раси», – заявила Голдберг, додавши, що не хотіла засмучувати людей, але й не хотіла «підроблювати вибачення».

Фото: Twitter

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.