Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПринц Ендрю врегулював угоду про сексуальне насильство. Тепер він не постане перед судом

І пообіцяв підтримати боротьбу з торгівлею людьми

Принц Ендрю уклав мирну угоду з Вірджинією Джуффре, яка подала на нього до суду зі звинуваченням у сексуальному насильстві. Про це повідомляє BBC.

У документі, поданому до суду США, ідеться, що герцог Йоркський і Джуффре досягли позасудової угоди. Угода, зокрема, включає «істотне пожертвування на користь пані Джуффре», яке передадуть у благодійну організацію на підтримку постраждалих від секс-торгівлі.

Окрім цього, принц Ендрю пообіцяв підтримати боротьбу з торгівлею людьми з метою сексуальної експлуатації та постраждалих від цієї торгівлі після звинувачень у зв’язках із покійним фінансистом Джеффрі Епштейном.

В угоді про досудове врегулювання цитують слова герцога Йоркського про те, що він цінує сміливість Джуффре й інших людей, які пережили насильство.

Нагадаємо: у серпні 2021 року Джуффре подала позов, у якому стверджує, що в 17 років її домагався принц Ендрю. Справу пов’язують із сексуальними злочинами Джеффрі Епштейна, від яких також постраждала Джуффре. Принц Ендрю заперечив звинувачення, однак через них був змушений відмовитися від виконання своїх королівських обов’язків.

Фото: Wikimedia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.