Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниРодина загиблої операторки Галини Гатчинс подала позов проти Алека Болдвіна

Адвокати родичів додали, що Болдвін не пропонував жодної допомоги потерпілим

Родичі операторки Галини Гатчинс, яку випадково смертельно поранили на зйомках фільму «Іржа», подали до суду на Алека Болдвіна. Про це на пресконференції в Лос-Анджелесі розповів адвокат Браян Паніш, повідомляє BBC.

Позов від імені чоловіка операторки Метью Гатчинса та їхнього 9-річного сина Андроса направили до суду округу Санта-Фе, штат Нью-Мексико. Вони вимагають відшкодування збитків. Болдвін є одним із кількох обвинувачених у позові.

Адвокати родини стверджують, що на знімальному майданчику Болдвін та інші «не виконали стандартних перевірок безпеки та не дотрималися основних правил безпеки зі зброєю». У позові також ідеться про те, що розробники стрічки «зрізали кути з процедур безпеки, коли на кону були людські життя, поспішали дотримуватися графіка й ігнорували численні скарги на порушення безпеки». Також адвокати заявляють, що Болдвін не пропонував жодної допомоги потерпілим.

Нагадаємо: у жовтні 2021 року операторка Галина Гатчинс загинула внаслідок пострілу Алека Болдвіна, який вистрілив зі зброї, що була реквізитом. Галину доставили на вертольоті в госпіталь, де лікарі констатували її смерть. Болдвін розповідав, що смертельний інцидент стався під час репетиції. За його словами, пістолет вистрілив, коли він його підняв, але він не натискав на спусковий гачок.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.