Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКортні Кокс розказала про залежність від косметичних ін’єкцій

Акторка зізнається, що намагалася «наздогнати» молодість

Зірка серіалу «Друзі» Кортні Кокс поділилася спогадами про те, як відчувала себе після косметичних ін’єкцій, в інтерв’ю для The Sunday Times Style.

За словами акторки, власна зовнішність почала здаватися їй «дуже дивною». 57-річна Кортні зізналася, що наважилася на ін’єкції, тому що хотіла здаватися молодшою. «Саме тоді настав час, коли ти думаєш: «Оу, я змінююся. Я виглядаю старшою». І я намагалася «наздогнати [молодість]» роками». Кокс каже, що в той момент «робила зі своїм обличчям таке, чого ніколи не повторила б зараз».

Жінка припинила косметичні процедури, коли усвідомила, що зміни в її зовнішності почали помічати знайомі. Кортні згадує, що це обговорювали навіть її друзі: «Я повинна була зупинитися. Це просто божевілля».

За кілька років Кокс виповниться 60, а також вона заручена із 45-річним бойфрендом. «Немає нічого поганого в тому, щоб бути 60-річною. Мені складно в це повірити. Час біжить дуже швидко». Також вона додає, що зараз є «більш приземленою», а життєвий досвід навчив її, «чим варто насолоджуватися, а що відпустити».

Фото: YouTube

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.