Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Україні створили англомовний сайт, що висвітлює правду про війну

Автори проєкту борються з фейками та розповідають про силу українців

В Україні створили англомовний репозиторій #WeAreUkraine, що висвітлює правду про війну, а також силу українців. Про це повідомляє CASES Media.

За словами авторів, мета проєкту – дати розуміння людям у всьому світі, як на сьогодні майбутнє людства вирішується в Україні. Репозиторій містить основні факти російсько-української війни, підтримки України світом, думки українських і міжнародних лідерів думок, погляди на українську життєстійкість, економіку, культуру, історію й актуальні заклики до дії з посиланням на перевірені джерела інформації.

«Оскільки росія вторглася в Україну на хиткому фундаменті реінтерпретації історичних фактів і множинної брехні, #WeAreUkraine буде постійно поширювати правду про те, що відбувається в Україні та її контекст, щоб разом мобілізувати світову спільноту навколо нашої спільної справи – безпечного майбутнього світу», – пише команда проєкту.

Портал використовує інформацію з офіційних державних вебресурсів, інформаційних джерел, сайту ukraine.ua, Українського інституту, виставки Ukraine WOW, проєкту 30ua.info, Українського кризового медіацентру тощо.

Проєкт заснували команда консалтингової групи One Philosophy та IT компанії Empat за підтримки волонтерів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.