Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКрістен Стюарт підтримала українців у своїй промові на Independent Spirit Awards

А ведучі закликали показати середній палець путіну

Акторка Крістен Стюарт висловила підтримку українцям під час вручення нагороди на 37-й церемонії Independent Spirit Awards. Про це пише USA Today.

Як почесна голова програми премії, Стюарт виступила перед врученням нагороди за найкращу чоловічу роль. Акторка сказала, що церемонія Spirit Awards символізує свободу вираження поглядів, незалежність і людяність.

«Сьогодні ми маємо стояти на стороні народу України. Вони ризикують своїм життям, щоб боротися саме за ці речі. Ми виступаємо за сотні тисяч людей, які тікають від цієї війни, як українців, так і представників інших національностей, які позбавлені безпечної гавані», – додала вона, стоячи перед синьо-жовтим екраном.

Церемонію проводило подружжя Нік Оффермана та Меган Маллалі. Як повідомляє IndieWire, під час заходу Офферман закликав присутніх передати путіну «салют Spirit Awards», після чого ведучі показали середній палець.

«Я думаю, що ми говоримо за всіх тут, коли кажемо, що сподіваємося на швидке та мирне вирішення проблеми. Fuck off і йди додому, путін», – сказала Маллалі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.