Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Лондоні митці проведуть благодійний захід для гуманітарної допомоги українцям

«Ніч для України»

У Лондоні група митців анонсувала захід зі збору коштів для гуманітарної допомоги українцям. Про це пише Dazed.

«Ніч для України» організували декілька груп митців, як-от організації: Secret Cinema, Bloom Twins, Sunflower Relief, а також Phoenix Court, Roundhouse, Sofar Sounds, Platoon, Lost та інші творчі люди. На заході будуть представлені жива музика, поезія, фільми та виступи діджеїв.

Усі зібрані кошти передадуть Комітету з надзвичайних ситуацій (DEC) для підтримки гуманітарної роботи в Україні та сусідніх країнах, куди змушені їхати українці.

«Реакція громадськості на наше звернення була неймовірно щедрою, і ми вдячні Night for Ukraine за допомогу в зборі коштів у цей критичний час», – поділився виконавчий директор DEC Салех Саїд.

Серед організаторів заходу – близнючки Блум, Анна та Соня Купрієнко, які народилися в Україні. «Це абсолютна честь представляти нашу країну й допомагати людям, які потрапили в цей нищівний конфлікт. Кожен із нас може зробити так багато, щоб змінити ситуацію, і хоча це називається «Ніч для України», ефект від неї триватиме набагато довше, ніж ніч. Він залишиться в нашій пам’яті назавжди», – поділилася музикантки.

Night for Ukraine відбудеться 9 березня в театрі Roundhouse.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.