Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДепутатка «Слуги народу» Третьякова заявила, що безробітні народжують дітей «низької якості»

Тепер вимагають її відставки

Депутатка партії «Слуга народу», глава парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявила, що в людей, які не мають роботи й потребують матеріальної допомоги, народжуються діти «дуже низької якості».

«Коли демографічно надаємо такі кошти, які використовуються сім’єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти», – сказала Третьякова.

Крім того, Третьякова згадала про досвід Великої Британії й Сінгапуру боротися з безробіттям.

«Велика Британія в цьому сенсі дуже жорстока у ставленні до тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, повинен бути стерилізований. Ось така жорстока політика. Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю згадують, що там дуже хороший Сінгапур. Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти», – додала Третьякова.

Комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків заявила, що вимагає відставки Третьякової. У відкритому листі комісії «висловлюється засудження антисоціальної та антигуманної позиції Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової».

У соцмережах починають реагувати на слова Третьякової.

Зокрема, шеф-редакторка новин 24 каналу Олена Трибушна саркастично висловилася щодо заяви Третьякової.

«Повністю згодна з Галиною Третьяковою. Країна не може дозволити собі виділяти гроші на те, щоб якісь убогі народжували дітей низької якості. Тому що з дітей низької якості виростають низької якості народні депутати», – написала Трибушна у Facebook.

Ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян іронізує на своїй Facebook-сторінці: «Наш курс – соціалістично-сексуальне лібертаріанство. Ті, хто не є корабельною сосною чи робочою бабою, вижив після коронавірусу й економічної кризи, належить до малозабезпеченої сім’ї, народив дітей низької якості, підлягають обов’язковій стерилізації».

Обкладинка: Галина Третьякова

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.