Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНа підтримку армії та гуманітарну допомогу зібрали понад 11,8 мільярда – Нацбанк

Скільки коштів надійшло на спецрахунки для ЗСУ та гуманітарних цілей

У Нацбанку заявили, що на підтримку армії та гуманітарну допомогу перерахували вже понад 11,8 мільярда гривень. Пресслужба НБУ опублікувала звіт.

На спецрахунок, відкритий для підтримки Збройних сил України, було перераховано понад 11,6 мільярда гривень в еквіваленті. Кошти надходили як від громадян України, так і з США, Великої Британії, Польщі, Німеччини, Швеції, Фінляндії, Чехії, Китаю, Франції, Канади та ще багатьох країн світу. В іноземній валюті надійшло майже 3,4 мільярда гривень в еквіваленті.

Нацбанк вже перерахував на потреби військових близько 11,5 мільярда гривень. Із них 950 мільйонів – на потреби Нацгвардії; 1,65 мільйона – на потреби Нацполіції; 8,097 мільйонів – Міністерству оборони; 826,2 мільйона – Державній прикордонній службі. Наразі залишок коштів на спецрахунку для ЗСУ становить близько 145,8 мільйона гривень.

На спецрахунок Міністерства соціальної політики для гуманітарних цілей загалом перерахували 257,6 мільйона гривень в еквіваленті. Водночас понад 128 мільйонів в еквіваленті надійшло з-за кордону в іноземній валюті (долари США, євро, фунти).

Наразі залишок коштів на рахунку Мінсоцполітики становить 257,6 мільйона гривень.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.