Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСтудія Paramount припиняє роботу в росії

І надасть гуманітарну підтримку Україні

Боб Бакіш, президент і генеральний директор студії Paramount, оголосив про призупинення роботи в росії через її вторгнення в Україну. Також він анонсував надання Україні 1 мільярда доларів на гуманітарну допомогу.

У внутрішній записці для співробітників Боб зазначив: «Як і багато хто з вас, я уважно стежу за віроломним, неспровокованим вторгненням в Україну. Гуманітарна криза, що виникла в результаті, і її значні наслідки для життя мільйонів людей по всій Україні, Східній Європі та в самій росії є жахливими».

Paramount призупиняє постачання контенту Paramount Global. У росії вже зупинено прокат фільмів «Загублене місто», «Їжак Сонік 2». Боб Бакіш заявив, що видавець Simon & Schuster призупинив продажі для облікових записів у росії, а також ліцензування прав на переклад російським видавцям. Paramount Consumer Products, відділ ліцензування та ритейлу, також призупинить усі нові ліцензійні угоди в росії.

«Крім того, ми використовуємо наш контент і можливості, щоб допомогти тим, хто цього потребує, включаючи силу наших глобальних платформ, щоб надати світові свідчення цієї трагедії, а також для підтримки зусиль з надання гуманітарної допомоги. Відважні новини CBS News, Channel 5, Chilevision, Network 10 і Telefe цілодобово ведуть репортажі з конкретних місць в Україні та сусідніх країнах», – наголосив Бакіш.

Директор Paramount наголошує, що багато ініціатив щодо допомоги Україні ще в розробленні, зокрема доставка українськомовного дитячого контенту в європейські країни.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.