Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниХарукі Муракамі проведе спецвипуск свого радіошоу на підтримку України

Він пропагуватиме ідеї про мир

Японський письменник Харукі Муракамі готує спеціальний випуск свого радіошоу на знак протесту проти російського вторгнення в Україну. Про це повідомляє The Japan News.

Спецвипуск письменника під назвою «Murakami Radio Tokubetsuban: Senso o Yamesaseru Tameno Ongaku» («спецвипуск Murakami Radio: Музика, щоб зупинити війну») буде транслюватися 18 березня о 23:00 на Tokyo FM та інших радіостанціях по всій Японії, які є частиною мережі 38 FM.

Під час програми Муракамі пропагуватиме ідеї про те, що мир є дорогоцінним, а воєнні звірства потрібно зупинити. У спецвипуску лунатимуть антивоєнні пісні та західна музика, яка підкреслює важливість життя. Муракамі також перекладе іншомовні тексти японською мовою.

«В Україні почалася нікому не потрібна війна. Чи може музика зупинити війну? Ймовірно, ні. Але я вірю, що музика може спонукати слухачів до думки, що вони повинні зупинити війну», — сказав Муракамі.

Письменник обере близько 10 протестних пісень зі своєї колекції компакт-дисків і платівок та пояснить їх тексти та історію.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.