Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКанадські дипломати «внесли правки» в лист від постійного представника росії в ООН

Вони змусили росію називати речі своїми іменами

Представництво Канади при ООН опублікувало «лист» від постпреда росії з правками, які дипломати внесли до документу. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

У листі російська сторона згадує про гуманітарні катастрофи в Україні та закликає забути про «геополітичні суперечності» й звернути увагу на проблеми цивільного населення. У відповідь канадські дипломати вирішили внести власні «правки» у лист постпреда росії.

Так, до опису про «глибоку стурбованість» жахливою гуманітарною ситуацією, яка «склалася» в Україні канадці додали: «ситуацією, яку ми самі спровокували своєю загарбницькою війною». Слова про те, що треба забути про «геополітичні суперечності» та зосередитися на розв'язанні проблем цивільного населення прокоментували так: «Ви атакуєте цивільних, бомбардуєте школи та лікарні, розкрадаєте гуманітарну допомогу. Тому нам здається, що ви насправді не дуже цим стурбовані. Поясніть цей момент».

«Можна лише вітати ініціативу наших друзів в Канаді. Давно настав час називати речі своїми іменами, проливаючи світло на брехню і лицемірство окупантів», – зазначили в Центрі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.