Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДевід Бекхем передав свій інстаграм-акаунт лікарці з Харкова

Щоб розповісти про жінок, які народжують за умов війни

Девід Бекхем передав свій інстаграм-акаунт керівниці Харківського регіонального перинатального центру, де вона показала, як жінки народжують за умов війни.

«Я надаю свою соцмережу Ірині, яка завідує перинатальним центром у Харкові, Україна, де вона допомагає матерям народжувати», – сказав Бекхем у відеозверненні.

У мирний час Ірина була завідувачкою обласного перинатального центру й дитячою анестезіологинею. Лікарка опублікувала сторіз на сторінці Бекхема, за якою слідкує більше 70 мільйонів людей. Там вона показала фото з медзакладу, підвалу, де ховаються пацієнтки, а також звернула увагу на медичне обладнання, яке передала організація UNICEF, послом якої є Бекхем.

Ірина розповіла, що в перший день війни вагітних жінок і матерів евакуювали в підвал.

«Це були жахливі три години, які ми провели разом. На жаль, немовлят, які перебувають у реанімації, ми не можемо забрати в підвал, тому що вони залежать від роботи спеціального медобладнання. Перші дні були найважчі. Треба було навчитися працювати під час бомбардувань та авіаударів», – поділилася лікарка.

Раніше ми розповідали, що Девід і Вікторія Бекхеми запустили екстрений збір коштів і пожертвували дітям України 1,3 мільйона доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.