Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Допомога AirBnb – це не фейк». Засновниця «Маршу жінок» Олена Шевченко про житло для українок

Та інструкція, як правильно подати заявку

Олена Шевченко, засновниця «Маршу жінок», повідомила, що їй надходять повідомлення, начебто допомога AirBnb у наданні безоплатного житла для українок – це фейк. Активістка одразу ж відкинула цю інформацію і розповіла нам: «Люди думають, що це неправда, тому що або не змогли розібратися у інформації, або просто вже зневірилися від стресу».

Як зазначає Олена, потрібно розуміти контекст цього партнерства. Не варто писати напряму хостам або у підтримку Airbnb – там дійсно можуть чогось не знати і відмовити у наданні житла. Спочатку обов’язково потрібно заповнити реєстраційну форму «Маршу жінок», а організація вже передасть запит далі.

Варто зазначити, що ця можливість тільки для жінок та дітей, які виїжджають за кордон від війни. У формі обрати можна лише 1 країну, місто вказувати не потрібно. Залишатися можна не більше як на 14 днів, і людина, чиє прізвище та ім'я ви вказуєте у формі, обов'язково повинна проживати в заброньованому житлі. Організатори радять особливо уважно вказувати електронну пошту, тому що уся комунікація відбувається там.

Після того, як ви заповнили форму, треба почекати певний час – у середньому заявки обробляють за 1–4 дні. Після цього вам прийде ваучер на житло від AirBnb. Перевіряти варто і папку «Спам», бо лист може просто загубитися. Далі потрібно зайти на сайт компанії, обрати житло, кількість днів проживання та замість оплати ввести код ваучера.

Олена розповідає, що уже понад 500 жінок подали заявки на безоплатне житло через це партнерство. Половину заявок опрацювали, більше ста осіб уже отримали ваучери.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.