Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПодкастиДо закладок: подкаст By The Book, що здатний змінити життя

До закладок: подкаст By The Book, що здатний змінити життя — Подкасти на Wonderzine

У кожному випуску авторки обирають книгу із самодопомоги і живуть за її правилами

By The Book - це водночас реаліті-шоу та подкаст, який створили комікеса Джоленти Грінберг та ведуча Крістен Мейнзер. У ньому вони весело та неупереджено обговорюють різні книги із самодопомоги. Самі авторки визначають свій проєкт як дикий соціальний експеримент.

Родзинка полягає в тому, що перед випуском епізоду дівчата не просто читають обрану книгу, а й живуть за наданими в ній правилами, якими б дивними вони не були. Мета челенджу - дізнатися, яка з книг дійсно здатна змінити життя.

Серед великого різноманіття тем, дівчата обирають про любов до себе, самоприйняття та здоров’я. І хоч часом трапляються поради від псевдонауковців чи відверті нісенітниці, що ведучі теж відкрито обговорюють, можна натрапити і на вартісні книги, які здатні змінити життя.

Однією з них Джолента Грінберг поділилася у своєму інтерв’ю: “Це звучить так безглуздо, але нашою першою книгою була “Таємниця”, і вона говорить вам посміхатися 60 секунд щодня. Змусити себе посміхнутися. І я дійсно завдяки цьому помітила різницю у своєму світогляді. Я навіть не уявляла, як мало я посміхалася щодня, поки не знайшла на це час”.

Подкаст доступний на Apple Podcasts та Stitcher.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.