Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексЯк робити кунілінгус. Гід по оральному сексу

Для новачків і не тільки

Як робити кунілінгус. Гід по оральному сексу — Секс на Wonderzine

Багато хто вважає оральний секс найбільш інтимним з усіх статевих актів, і часто на кунілінгус складно наважитися – хтось соромиться свого тіла, а хтось – того, що не вміє правильно це робити. Відразу скажемо – правильно чи неправильно не існує. Усі упередження нерідко виявляються надуманими, а правила обговорюються індивідуально.

Головне, не думати, що все має бути як у порнороликах, і не завищувати своїх сподівань. І пам’ятайте: як і будь-який секс, кунілінгус не повинен обов’язково закінчуватися оргазмом.

Що таке клітор і де його шукати

Кунілінгус (від латинського cunnus – зовнішні жіночі статеві органи та lingo – лизати) – стимуляція статевого збудження в жінки губами та язиком.

Досить велика частина дівчат досягає оргазму саме під час орального сексу.

Як правило, більша увага під час кунілінгусу відводиться клітору. І не дарма, клітор – найчутливіша частина вульви. Зовні він зовсім маленький, але має тисячі нервових закінчень, які дарують величезне задоволення.

Великі й малі статеві губи проходять уздовж піхви. Чутливість їхня абсолютно різна в кожної – хтось обожнює дотики до статевих губ, а комусь це абсолютно байдуже.

Піхва – теж дуже чутливий орган, причому в неї чутливий як вхід, так і стінки. Тому не слід ігнорувати її під час кунілінгусу. Адже так ви подаруєте значно більшу насолоду своїй партнерці.

Щоб знайти клітор, потрібно: м’яко розсунути великі статеві губи, покласти пальці на горбок, який розташований ближче до точки, де губи зверху змикаються. Якщо партнерка не проти – можете оголити голівку клітора, відгорнувши язиком капюшон – складочку шкіри, якою прикритий клітор. Під нею – найчутливіша ерогенна зона.

Більше про будову вульви й жіночих статевих органів ми писали тут:

Практичний гід із мастурбації для всіх, у кого є вагіна.

Не соромно

Звісно, якщо у вас планується перший секс із вашою новою партнеркою чи партнером, хвилюватися – це нормально. Дуже важливо спочатку проговорити й домовитися про всі правила, щоб уникнути якихось непорозумінь під час сексу. І пам’ятайте про взаємну згоду: усе, що ви робите, повинно подобатися й бути прийнятним для вас обох.

Щоб розслабитися, прийміть душ або ванну. Зробити це можна й удвох, так буде нагода ближче познайомитися зі статевими органами одне одного та знизити рівень тривожності.

Якщо ви все ще хвилюєтеся – приглушіть світло. Варто розповісти партнеру, що вам подобається, а що ні, адже це значно покращить ваш секс і зніме напруження.

Не соромтеся і спробуйте пояснити, що можна стимулювати, з якою інтенсивністю, а що краще не чіпати.

Важливо приймати своє тіло й не думати, що у вас якась не така вульва. Ми ж пам’ятаємо, що всі вульви різні та якогось канону просто не існує. Те ж саме із запахом: коли ви збуджені, ваш запах стає інтенсивнішим і це теж нормально. Не варто бігати тричі в душ і намагатися змити із себе все до стерильності. Ваш власний запах, як правило, дуже приємний партнерці чи партнерові.

У кожної жінки ерогенні зони й відчуття різні, і якщо ваша колишня втрачала розум, коли їй ніжно лоскотали голівку клітора, то не факт, що це сподобається новій дівчині.

Якщо складно висловлювати свої бажання чи почуття – спробуйте робити це рухами. Не соромтеся направляти рухи партнерки чи партнера туди, де вам найприємніше. Це прекрасний спосіб керувати своїм задоволенням, до того ж – це може бути надзвичайно сексуально.

Ритм

Розпочинайте повільно. Більшість жінок не готові до того, що ви відразу перейдете до оральних ласк. Почніть із поцілунків, пестощів грудей, усього тіла. За реакцією жінки ви відчуєте, чи готова вона до подальших дій.

Експериментуйте з різними погладжуваннями, швидкістю та тиском, щоб зрозуміти, який ритм подобається партнерці. За її рухами, диханням, стисканням стегон ви відчуєте, що точно знайшли потрібний. Щойно ви це зрозуміли, дотримуйтеся постійного та послідовного ритму, не змінюючи його до кульмінації.

Комфорт і гігієна

Щоб було зручніше робити кунілінгус, можна підкласти під стегна подушку. Так партнеру чи партнерці в активній ролі буде набагато простіше дістатися всіх ерогенних зон.

Пам’ятайте, що міняти позиції нормально, адже лише практика допоможе знайти оптимальну – в якій буде комфортно вам обом.

Перед сексом обов’язково вимийте руки, переконайтеся, що нігті не поранять і не зачеплять щось чутливе, зніміть каблучки з пальців. Якщо у вас довге волосся – краще його зав’язати, щоб не заважало.

Базові рухи

Як ми вже писали, перед тим, як безпосередньо перейти до кунілінгусу, поцілуйте й попестіть ніжно губами все, що недалеко від клітора: низ живота, внутрішню сторону стегон, великі й малі статеві губи.

Іноді вважають, що потрібно сильно натискати на клітор – тоді жінці буде приємніше. Але це все дуже індивідуально. Клітор – надто чутлива зона, і потрібно ніжно й поступово, розслабленим язиком, досліджувати, яка інтенсивність подобається вашій партнерці.

Як правило, у кунілінгусі використовують найпростіші базові рухи язиком – вертикальні (від низу до верху) і кругові. Також можна експериментувати з поперечними та діагональними. Спробуйте стимуляцію як розслабленим язиком, так і напруженим, якщо ваша партнерка любить міцніші відчуття.

Пенетрація язиком

Проникнення язиком у вагіну – надзвичайно приємне, адже її стінки мають безліч нервових закінчень, а їхня стимуляція приносить насолоду.

Для цього підкладіть під стегна партнерки подушку, оскільки в багатьох дівчат вагінальний отвір розташований низько й буде незручно. Ноги партнерки краще зігнути в колінах, так її вагіна буде більш доступною. Хоча ближче до оргазму більшість дівчат все ж таки люблять випростовувати ноги, щоб створювати додаткову м’язову стимуляцію, стискаючи їх.

Глибоко проникнути у вагіну не вдасться, але ласки входу і стінок біля нього подарують насолоду й урізноманітнять ваш секс. Можете змінювати зони стимуляції: від клітора до вагіни – і назад.

Фінгерінг і секс-іграшки

Кунілінгус просто ідеально поєднується з фінгерінгом або ж секс-іграшками. Адже цілком зручно пестити язиком клітор та одночасно здійснювати пенетрацію пальцями або вібратором. Якщо ви плануєте фінгерінг, обов’язково уточніть у своєї партнерки – можливо, вона надає перевагу захищеному фінгерінгу, наприклад, із презервативом або латексними рукавичками.

Або ж скористайтеся вібратором. Тут уже можна спробувати різну швидкість, навіть сама дівчина може взяти участь і направляти вібратор так і з таким ритмом, як їй самій подобається. З цим обов’язково використовуйте лубрикант, щоб не пошкодити вагіну.

Про те, як вибрати вібратор, ми писали тут.

Якщо ви втомилися

Так, таке теж трапляється, адже ваш язик не такий натренований і він теж може втомитися – навіть швидше, ніж ви очікуєте. Та й час на отримання задоволення в кожної дівчини різний. І якщо ваша попередня партнерка отримувала оргазм на третій секунді – новій дівчині може знадобитися на це набагато більше часу.

Що робити в такому разі? Змінюйте техніку й власні органи стимуляції. Якщо відчуваєте, що у вас втомився язик, дайте йому відпочити та долучіть губи або пальці. Це дасть змогу не переривати секс.

Текст:

Анна Хаєцька

редакторка Wonderzine Україна

Дизайн:

Анна Шакун

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.