Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексДо закладок: подкаст про секс від онлайн-проєкту секс-освіти «Вперше»

Про суперечливі секс-теми, фейли й не тільки

Онлайн-проєкт сексуальної освіти «Вперше» запустив власний подкаст «Секс как есть».

«У ньому ми, Катя Мячина, Юлія Ковальчук і Ліза Панченко, будемо розказувати про власні сексуальні досвіди, фейли та радості, обговорювати з гостями їхні історії та дискутувати на суперечливі секс-теми», − розповідають у проєкті. Авторки подкасту також відповідатимуть на питання слухачів.

«Ідея нашого ком’юніті − це впровадження й розвиток сексуальної грамотності для української молоді, тому ми намагаємося дотягнутися до молоді різними способами. Просування сексуальної грамотності найлегше робити через власні історії, а подкаст − це класний формат для цього. Він дуже інтимний − це не просто текст, а емоції, голос та інтонації людей, які розповідають потаємні історії, які, може, соромно чи боляче згадувати.

Ми хочемо донести до людей ідею, що те, що з ними відбувається, це окей, і вони не одні, і що ми їхні подруги, до яких можна звернутися за порадою чи по допомогу», − розповідає Wonderzine Україна співавторка подкасту Катя Мячина.

У першому випуску дівчата розповідають про перший секс і порівнюють його з сексом зараз. Також у подкасті обговорюватимуть стосунки, оргазм, ставлення до сексу й оргазму в різних країнах, сприйняття сексуальності та непостійність сексуальної орієнтації.

Нові випуски подкасту виходитимуть що два тижні, у четвер. Перший випуск уже можна послухати на Apple Podcasts і Google Podcasts.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.