Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексФеміністичне порно, вібратори й кунілінгус:
9 практичних матеріалів про секс

Феміністичне порно, вібратори й кунілінгус:
9 практичних матеріалів про секс
 — Секс на Wonderzine

Бо це важливо та приємно

Для Wonderzine Україна теми сексу та турботи про здоров'я є важливі. Ми часто запрошуємо експертів і ставимо питання, які залишаються стигматизованими в суспільстві, досліджуємо теми тілесності й задоволення. Зібрали 9 матеріалів про те, що вас давно може цікавити: від сексу під час місячних до вибору секс-іграшок.

Практичний гід із мастурбації, для всіх, у кого є вагіна

Мастурбація – це не лише насолода, а й можливість розслабитися, познайомитися зі своїм тілом і зрозуміти, що вам потрібно в сексі й що вас збуджує. Практичні поради, щоб дослідити своє тіло без будь-яких обмежень.

Читати

Як вибрати вібратор

Секс-іграшка – завжди хороша ідея для того, щоб урізноманітнити секс чи мастурбацію. Розбираємося, як не помилитися розміром вібратора, як правильно доглядати та як обрати серед усіх кроликів, віброкуль і пелюстків.

Читати

Гід по оральному сексу. Як робити кунілінгус

Відразу скажемо – правильно чи неправильно не існує. Усі правила обговорюються індивідуально. Зібрали кілька порад, щоб зробити ваш оральний секс приємнішим. Але нагадуємо, як і будь-який секс, кунілінгус не повинен обов’язково закінчуватися оргазмом.

Читати

Секс під час місячних

Займатися сексом під час менструації – не соромно. Дізналися в гінекологині, чи дійсно місячні сприяють легшому досягненню оргазму та як підготуватися до такого сексу, щоб отримати максимальне задоволення.

Читати

Феміністичне порно

Порно не шкодитьсексуальному життю жінок – а, навпаки, може позитивно впливати на сексуальне задоволення під час мастурбації та сексу. Розібралися, що не так із мейнстримним порно, та чому феміністичне вам може сподобатися більше.

Читати

Оргазм під час сну

У жінок оргазм – це не лише фізіологічний, а й психологічний процес. Тому отримувати задоволення під час сну абсолютно нормально. Ми спробували дослідити, чому та як виникає оргазм уві сні.

Читати

Що потрібно знати про анальний секс

Анальний секс є природним і від нього можна отримати не тільки задоволення, а й дійти до оргазму. У цьому матеріалі секс-просвітниця розповідає про те, як підготуватися, з чого почати та як зробити анальний секс безпечнішим.

Читати

10 правил безпечного сексу для дівчат (і не тільки)

Безпечний секс – це не лише про презерватив, хоча він є обов’язковою його вимогою. Чеклист про фізичну та емоційну безпеку, про свої кордони, про довіру та турботу.

Читати

Секс-іграшки для тих, кого важко здивувати

Якщо словосполучення «секс-іграшка» викликає у вашій уяві фалічної форми вібратор і думку «це вже було», пропонуємо надихнутися цією підбіркою нестандартних інноваційних іграшок. Актуально перед святами.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.