Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексУперше в секс-іграшок з’явилися міжнародні стандарти якості

Однак вони необов’язкові

Міжнародна організація зі стандартизації (ISO) вперше розробила правила безпеки для секс-іграшок. Про це повідомив Vice.

До стандартів додали іграшки, «призначені для сексуальної стимуляції або для збільшення сексуального задоволення». Вони передбачені тільки для тих іграшок, які безпосередньо стикаються зі статевими органами.

Серед обов'язкових вимог, які виділяють ISO: гладка форма іграшки (щоб предмет вилучався без хірургічного втручання), дотримання температурного режиму (щоб не отримати опіки від електронних іграшок). Окремий набір вимог стосується паковання, використання екологічно чистих матеріалів та інструкцій з очищення.

«Ці стандарти є першим кроком, аби переконатися, що всі продукти є безпечними для використання, особливо з матеріальної точки зору. Ви коли-небудь купували секс-іграшку, яка мала неприємний штучний запах? Загалом, це не ознака високоякісного матеріалу. Ці продукти дешево виробляються та не призначені для статевих органів і слизових оболонок», – розповіла Йоганна Ріф, керівниця відділу в компанії We-Vibe.

Стандарти ISO є добровільними, однак їхнє дотримання може стати важливою вимогою якості для продажу секс-іграшок.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.