Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексРідкий вібратор, анальні іграшки та лубриканти. 11 корисних матеріалів про секс

Рідкий вібратор, анальні іграшки та лубриканти. 11 корисних матеріалів про секс — Секс на Wonderzine

Посилення задоволення й турбота про себе

Для нас важливо досліджувати теми сексу й говорити на теми, яких часто уникають: про мастурбацію, оральний секс чи феміністичне порно. У 2021 році ми говорили про перший секс, розбиралися з видами оргазмів, досліджували жіночу цноту й запитували експерток про особливості менопаузи. Зібрали всі важливі теми в одному матеріалі.

Секс під час менопаузи. Що відбувається з лібідо й гормонами, пояснює експертка

Менопауза – це нормальний фізіологічних процес, який чекає на кожну жінку. Однак її бояться ще задовго до початку через нібито часті перепади настрою та припинення статевого життя. Ми запитали ендокринологиню, що відбувається з організмом жінки під час менопаузи та як можна допомогти собі.

Читати

5 безпечних анальних секс-іграшок для новачків і не тільки

Анальний секс досі залишається однією з табуйованих тем, хоча він багатьом дарує не лише приємні відчуття, а й доводить до оргазму. Він потребує певного рівня готовності обох партнерів – психологічного та фізичного. Але головним правилом тут є використання лубриканту.

Ми зібрали 5 іграшок, із якими можна спробувати та практикувати анальний секс. Серед них – віброкуля, вібратор, ланцюжок та інші.

Читати

На будь-який смак. Як вибрати лубрикант, який підійде саме вам

Використання лубриканту під час сексу допоможе не тільки уникнути сухості, а й додати задоволення та зменшити ризик того, що презерватив порветься. Однак лубриканти бувають на водній, силіконовій, масляній і змішаній основі. У чому їхні переваги й недоліки? Запитуємо в гінекологині.

Читати

Що потрібно знати про перший секс

Ні, не соромно бути незайманою. А ще не обов’язково за першого сексу з’явиться кров чи біль. Так, він може бути некомфортний, незграбний, веселий, ніжний або невдалий, але річ у тім, що немає правильного чи неправильного способу зайнятися сексом. Головне, щоб це відбулося за спільної згоди.

Запитали в лікарки-гінеколога та психотерапевта, як підготуватися до першого сексу, чого не варто боятися та як сказати «ні», якщо ви ще не готові.

Читати

Втратила назавжди? Що не так з уявленням про дівочу цноту

Деякі люди кажуть, що цноту треба берегти. Інші стверджують: уже час нарешті її позбутися. Ця тема оповита такою кількістю міфів, що псує життя жінок протягом століть.

Ми вирішили розібратися, як цноту сприймали в різні часи та як ставлення до неї заважає насолоджуватися сексом зараз.

Читати

Прірва в задоволенні. Чому чоловіки частіше досягають оргазму, ніж жінки

Співачка Нікі Мінаж каже: «Я вимагаю оргазму. Я вважаю, що жінки повинні вимагати його». Адже згідно з дослідженнями чоловіки отримують оргазм у 95% випадків, а жінки – у 65%. Ми дослідили, які причини такого розриву в задоволенні та що з цим робити.

Читати

«Під час йоги я не стрималася – й у мене вирвався стогін». Якими бувають оргазми від напруження м’язів

Можливо, ви відчували задоволення, коли качали прес, лазили на канаті чи присідали. Це абсолютно нормально, просто ви отримали міотонічний оргазм або коргазм. У матеріалі пояснили, чим вони відрізняються та як виникають.

А ще поговорили з дівчатами, які мали досвід оргазму під час спорту. Зізнаються, що «доводиться просто брати перерву та йти по водичку».

Читати

Як правильно доглядати за секс-іграшками

Сподіваємося, ви завжди очищуєте секс-іграшки до й після використання. Вода, мило й той-клінери допоможуть у цій справі. Запитали в експертки, як правильно доглядати за іграшками з різних матеріалів, де їх зберігати та коли варто змінювати на нові.

Читати

Інструкція. Що робити, якщо презерватив порвався під час сексу?

Сподіваємося, ви ніколи не потрапите в таку ситуацію, але краще знати план дій. Особливо, якщо не плануєте вагітність і хочете уникнути ІПСШ. Пояснюємо, що робити, коли презерватив рветься і як цього уникнути.

Читати

Посилити оргазм. Що таке рідкий вібратор і як він працює

Знаємо, це не дуже типовий вібратор, утім він має схожий ефект. Цей збуджувальний гель можна використовувати як і під час мастурбації, так і під час сексу з пенетрацією й орального сексу. У матеріалі пояснюємо, як це працює і які рідкі вібратори спробувати.

Читати

Які аналізи потрібно здавати обом партнерам?

Секс має бути не тільки приємним, але й безпечним. Проте щодня інфекціями, що передаються статевим шляхом, заражається понад мільйон людей. І щоб не потрапити в цю статистику, запитали гінекологиню, які аналізи треба і як часто та чому цим не можна нехтувати.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.