Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексНа кого підписатися: поради про стосунки й любов до себе від сексологині-поліаморки Рейчел Райт

Від ознак токсичних стосунків до основ секс-освіти

Рейчел Райт – популярна сексологиня зі ступенем магістерки клінічної психології з Нью-Йорка. Рейчел пише матеріали на тему сексу для видань, як-то: Refinery29, Forbes, Women’s Health, The Washington Post – а також ділиться порадами з 20 тисячами підписників.

@thewright_rachel

@thewright_rachel

Райт ділиться досвідом і корисною інформацію як у своєму блозі, так і в багатьох проєктах. Вона працює експерткою сексуального здоров’я для канадського бренда секс-іграшок WeVibe, а також випустила серію віртуальних семінарів «Що б ви хотіли вивчати в школі: Sex Ed».

«Секс є частиною життя кожного з нас. Зрештою, так ми всі сюди потрапили. Незважаючи на те, що він є невід’ємним аспектом нашого життя, нас недостатньо вчать на цю тему», – ділиться сексологиня.

@thewright_rachel

@thewright_rachel

У своєму акаунті й авторських статтях Рейчел піднімає багато тем: від мастурбації до токсичних стосунків. У її блозі можна прочитати поради як для початківців, так і для людей, які вже пройшли базовий курс секс-освіти. Сама дівчина відкрито розповідає про свій досвід: Райт – поліаморка та предстаниця ЛГБТ, через свої історії вона розповідає підписникам про подібні стосунки й руйнує міфи на цю тему. Рейчел пише про сексуальну флюїдність, бодіпозитив, секс старших поколінь, тривожність, етичне порно, БДСМ і ще багато чого.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.