Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяСаакашвілі та Єрмак підтримали Валентину Дайнеко, яку звинувачують в приниженні студентів

Лист підписали 95 випускників

Випускники Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка написали відкритого листа на підтримку професорки й очільниці кафедри іноземних мов Валентини Дайнеко.

Під текстом підписалися 95 випускників, серед яких колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі й голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

Лист став відповіддю на петицію з вимогою звільнення професорки, яку ініціювали студентки Дайнеко, яких обурило присудження викладачці ордена княгині Ольги І-го ступеня. Автори петиції звинуватили Дайнеко в приниженні студентів, постійному булінгу й упередженому ставленні до окремих груп студентів. Наприклад, дівчат викладачка називала «підстилками для дипломатів», а тих, хто приїхав з інших міст, відкрито цькувала. Петицію з вимогою про звільнення й позбавлення ордена підписала майже тисяча студентів.

Натомість автори листа на захист професорки називають петицію «чорною PR-кампанією».

«Нам усім прикро, що з огляду на нагородження викладача низка колись і чимось «ображених» студентів інституту вирішила використати цю знаменну подію для безпідставного, цинічного та нахабного цькування Валентини Вікторівни в соціальних мережах і на деяких інтернет-сайтах», – ідеться в листі.

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.