Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяВидання «Коментарі» опублікувало вакансію, у якій шукають кореспондентку «модельної зовнішності»

«Поставтеся до цієї вакансії як до кастингу в модельне агентство»

10 березня на платформі Work.ua інтернет-портал «Коментарі» розмістив дві вакансії на роботу парламентських кореспондентів.

Вимоги до вакансії наступні: для жінки вік 23–27 років, ріст 168–175 см, модельна зовнішність, обличчя овальної форми, виражені скули, особливий акцент на очі та груди та «всі атрибути», а саме: манікюр, макіяж, зачіска. Для чоловіка вік приблизно 30 років (оптимально 27–32), «стиляга», ріст 178–185 см, пропорційна статура, спортивна зовнішність.

В описі вакансії просять ставитися до неї як до «кастингу в модельне агентство» та надсилати фото для «економії часу».

Окрім цього, «Коментарі» наголошують, кому точно не підійде вакансія. Серед них – «зануди, песимісти, плаксії, мазохісти, які люблять, щоб штовхали з кожного приводу, «овочі», «планктони» та «роботи», яким увесь час треба говорити, що та як робити».

«Ми йдемо шляхом візуальної журналістики та шукаємо фотогенічних людей, які легко, вільно й розкуто поводяться перед камерою, що не тушуються перед «великими дядьками» і можуть питаннями загнати в ступор будь-якого чиновника. Вдалий приклад – FOXnews», – пишуть «Коментарі».

У графі загальних вимог видання вказало досвід роботи в кадрі від 2 років, вищу освіту, грамотну усну та письмову мову (російська й українська), ерудованість, знання іноземної мови, упевнене володіння офісними та графічними пакетами й активне використання соцмереж.

Нагадуємо, в Україні в рекламі про вакансії заборонено зазначати вік кандидатів, пропонувати роботу лише жінкам або лише чоловікам, за винятком специфічної роботи, яка може виконуватися виключно особами певної статі, а також висувати вимоги, що надають перевагу жіночій або чоловічій статі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.