Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Ситуація«Ми їх повинні лікувати». Викладачка львівського ВНЗ висловилася проти ЛГБТ

І виступила проти наукової роботи студентки про харасмент

Кандидатка наук і викладачка Національного університету «Львівська політехніка» Ольга Мер’є виступила проти наукової роботи студентки, яка хотіла висвітлити теми харасменту. Про це повідомляє «24 Канал».

Що сталося

Під час пари з типографіки одна зі студенток розповідала про свою наукову роботу на тему сексуальних домагань і проблем харасменту, зокрема щодо представників ЛГБТ. Ось як відреагувала викладачка:

«Зґвалтування та сексуальне насилля – це є одне, гендерна нерівність – це є зовсім інше. І взагалі людина, яка запровадила поняття «гендер», пізніше написала, що це було зроблено виключно за фінансову вигоду, і насправді ніякого гендеру не існує. Нам це просто впарюють».

Потім викладачка додала, що виступатиме проти запропонованої теми й запитала в студентки, яка в неї сексуальна орієнтація, якщо вона «обирає таку тему й захищає це».

«Я не вважаю, що це форма дискримінації. Люди, які сповідують християнські цінності, насамперед розуміють, що це є хворе суспільство. Тобто, якщо хтось себе позиціонує, як гей або лесбійка, то це людина, у якої нездорова психіка, і це людина, яку треба лікувати. Нам не потрібно впарювати, що ми повинні їх визнати й розуміти. Ми не повинні їх розуміти, ми їх повинні лікувати», – сказала Мер’є в аудіозаписі.

«РБК Україна» взяли коментар у студентів, які поділилася, що свою думку викладачка «роками транслює студентам». Ольга Мер’є – викладачка кафедри дизайну та архітектури Національного університету «Львівська політехніка».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.