Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ будинку родини з двома дітьми поліція виявила «безлад та антисанітарію». Протокол склали на матір

У приміщенні також знаходилися батько та бабуся дітей

Поліція Львівської області отримала виклик у місто Винники від людей, які почули плач дітей і крики дорослих в одному з будинків. На місці події, де також знаходилися батько й бабуся дітей, поліція склала протокол на 19-річну матір за ухилення від батьківських обов’язків.

Як зазначають у дописі, у помешканні молодої родини з двома дітьми правоохоронці побачили «безлад та антисанітарію». У будинку було двоє дітей віком 10 місяців і 2 роки. У 19-річної матері та 24-річного батька виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Також у домі була хвора бабуся.

«Враховуючи, що батьки не забезпечили необхідних умов для життя та виховання своїх двох малолітніх дітей, що унеможливлює фізичне існування, моральний і духовний розвиток та несе безпосередню, пряму небезпеку, загрозу їхньому здоров’ю та життю, патрульні склали на молоду жінку протокол за ч. 1 ст. 184 (за ухилення від виконання передбачених законодавством батьківських обов’язків)», – зазначено в дописі.

За таке правопорушення матері може загрожувати попередження або штраф від 850 до 1700 гривень. Поліція повідомила про інцидент у відділ ювенальної превенції та соцслужбу.

Раніше ми розповідали, як у київському метро правоохоронці знайшли 8-річного хлопчика, який пішов із дому, поки за ним і сестрою доглядав батько. Поліція склала адміністративний протокол на маму хлопчика й попередила про те, що потрібно бути уважною та слідкувати за дітьми.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.