Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ Києві вчителька регулярно била дитину з аутизмом. Поки асистентка не надіслала відео матері

Жінці, яка задокументувала інцидент, почали погрожувати

У столичній школі №58 вчителька регулярно била хлопчика з розладом аутистичного спектра. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови фракції «Слуги народу» Павло Сушко.

«Звичайний урок в 1-му інклюзивному класі. Учителька не знаходить інший підхід і спільну мову з дитиною з розладами аутистичного спектра, окрім як через рукоприкладство й агресію. І цей випадок не поодинокий. Діти вибігають із класу – не хочуть бачити, як їхнього друга будуть бити», – розповів Сушко.

Політик додав, що таке ставлення до дітей тривалий час залишалося прихованим, аж поки асистентка вчительки «не витримала й не надіслала мамі це відео».

Згодом у своєму Telegram-каналі Сушко додав, як керівництво управління освіти Шевченківського району в Києві відреагувало на інцидент. Вони почали погрожувати асистентці кримінальними справами, оскільки вона не зупинила вчительку.

«А, може, потрібно притягти до відповідальності керівництво управління освіти? Як вони допустили таке! Тим більше якщо підтвердиться, що це відбувалося систематично», – написав Сушко. ️

За словами політика, столичну школу №58 називають зразковою, а на офіційному сайті закладу декларують девіз «Школа людяності й добра».

Раніше ми розповідали, як правильно говорити про людей з аутизмом.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.