Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяУ Кривому Розі розслідують зґвалтування школярки вчителем на випускному

Постраждалій знайшли адвоката

У Кривому Розі розслідують зґвалтування школярки вчителем під час випускного вечора. Про це повідомила журналістка Олена Вишницька, пізніше підтвердила поліція. За словами Вишницької, постраждала подала заяву до поліції й пройшла процедури для фіксації злочину. Про сам інцидент журналістці розповів брат постраждалої. Вишницька пише, що місцеві правоохоронці запропонували постраждалій «зіграти весілля» з нападником. Дівчині вже знайшли адвоката.

«Здавалося б, я так багато знаю про біль, жорстокість і несправедливість, що воно би мало вже бути бронею. Але ось північ, суботній літній вечір. Друг просить передзвонити, каже, що вчора його сестру зґвалтував на шкільному випускному її вчитель», – написала журналістка у Facebook.

Злочин прокоментували в пресслужбі управління Нацполіції Дніпропетровської області. У коментарі ТСН.ua вони підтвердили факт зґвалтування школярки, але деталей не повідомили. Речниця Ганна Старчевська повідомила, що поліція відкрила кримінальне провадження й почала розслідування.

Оксана Лєсонєн, інспекторка з комунікацій Криворізького районного управління поліції, у коментарі радіо «Громадське» заявила, що не знає, чи пропонував хтось постраждалій «зіграти весілля»

«Я цього не знаю, коментувати не буду, у мене немає такої інформації. Я можу сказати за фактом, що дійсно було звернення про зґвалтування. Зареєстрували його 20 червня. Наразі в межах цього кримінального провадження тривають слідчі дії задля з’ясування всіх обставин», – сказала Лєсонєн.

За українським законодавством зґвалтування неповнолітньої особи карається позбавленням волі від 7 до 12 років. Саме за цією частиною статті 152 Кримінального кодексу відкрили справу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.